Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Boğazına lokma kaçan müşteri, heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Gaziantep’te bir lokantada yemek yerken boğazına lokma kaçan vatandaş, karşı masada yemek yiyen kişi tarafından yapılan heimlich manevrası sayesinde ölümden döndü.

07.02.2026 16:56 Sistem Yöneticisi 2 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Boğazına lokma kaçan müşteri, heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Paylaş:
N

Olay anı iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.
Olay, kentteki bir lokantada meydana geldi. Lokantada yemek yiyen bir kişi, lokmanın boğazına kaçmasıyla nefes almakta zorlandı. Lokantada yemek yiyen başka bir şahıs ise, nefes alamayan şahısın bir anda fenalaştığını ve ellerini boynuna götürdüğünü fark edince hemen yanına gitti. Yapılan heimlich manevrasıyla boğazındaki lokma çıkarılan şahıs, rahat bir nefes aldı. Lokanta çalışanları da kendisine su vererek destek oldu.
Lokanta çalışanları ve çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, olay anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gaziantep’te Drone’dan Kaçamadılar!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep’te Drone’dan Kaçamadılar!
WhatsApp
İhbar Hattı