Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

BAŞKAN FATMA ŞAHİN’İN BOYKOT ÇAĞRISINA MEMUR SEN'DEN DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in almış olduğu İsrail Sermayeli malların boykot çağrısına destek geldi.

13.11.2023 17:16 Sistem Yöneticisi 2 okuma Okuma Süresi: 1 dk
BAŞKAN FATMA ŞAHİN’İN BOYKOT ÇAĞRISINA MEMUR SEN'DEN DESTEK
Paylaş:
N

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in almış olduğu İsrail Sermayeli malların boykot çağrısına Memur Sen'den destek geldi.

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, katılarak İsrail’in bir savaş suçu işlediğini, Siyonist hedeflerine ulaşmak için bu katliamı gerçekleştirdiğini  ifade etti.

28 Hemşeri Derneğinin imzasıyla yayınlanan bildiride Gazze’de çoğunluğunun çocuk ve kadının  öldürüldüğü sivil katliamın durdurulması yönünde Türkiye çapında yabancı İsrail menşeli marka ve malların alınması halinde birer silah olarak masum bir sivilin ölmesine fayda sağlandığı açıklandı.

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, dünyanın bu katliama sessiz kalması, batı emperyalizminin destek vermesi Filistin katliamının oranını arttırıyor ve bu nedenle tüm insanlar ve Müslüman alemi birlikte bu katliamın durdurulması yönünde hareket etmelidir" dedi.

Açıklama sonunda Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, “İsrail Menşeli mallarının her karının sivil katliamlara yol açması yönünde bir silah olarak döndüğü ve  finans sağladığını bu nedenle Yahudi ve İsrail menşeli malların satın alınmama  kararının katliamın durdurulmasına katlı sağlayacağına inanıyoruz  ve bu nedenle İsrail sermayeli tüm malları boykot ediyoruz “ ifadesinde bulundu.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İKLİM ELÇİLERİ GAZİANTEP’TE BULUŞTU SANKO HOLDİNG İKLİM ELÇİLERİNİ DESTEKLİYOR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İKLİM ELÇİLERİ GAZİANTEP’TE BULUŞTU SANKO HOLDİNG İKLİM ELÇİLERİNİ DESTEKLİYOR
WhatsApp
İhbar Hattı