Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep'te korkunç olay

Gaziantep'te bir apartmana baskın düzenleyen biri kadın iki kişi, korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Pompalı tüfek ile ateş açıp, küfür ve hakaretler yağdıran baskıncılar daha sonra kayıplara karıştı.

ASAYİŞ 12.09.2026 15:15 UMUT KATIRCI 159 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep'te korkunç olay
Paylaş:
N

Edinilen bilgiye göre, Şahitkamil İlçesi'nde bulunan Aden Yapı Doğa Apartmanı’nın önüne Şahin marka bir otomobil ile gelen biri kadın iki kişi apartmanın önünde durdu. Otomobildeki erkek dışarı çıkarak binada bulunduğunu düşündüğü Adem adlı kişiye  ağza alınmayacak küfür ve hakaretler savurdu. Otomobildeki kadının da zaman zaman dışarı çıktığı görülürken, erkek saldırganın otomobilden aldığı pompalı tüfek ile 5 el havaya ateş ettiği belirlendi.

Yaklaşık 5 dakika süren baskının ardından saldırganlar geldikleri araçla olay yerinden ayrıldı. Kavganın sebebi olarak gösterilen "Bayram" adlı kişinin ise apartmanda oturmadığı anlaşılırken, baskın apartmanda oturanlara korku ve endişe yaşamalarına yol açtı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine apartmana baskın düzenleyen kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
11 Eylül 2026 Gaziantep'te Elektrikler Kesilecek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
11 Eylül 2026 Gaziantep'te Elektrikler Kesilecek
Marka Flower Çiçekçi
WhatsApp
İhbar Hattı