Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama ve takip sonucu Şehitkâmil ilçesinde kaçakçılık yaptığı belirlenen bir şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.
Şüpheliye ait 3 farklı adrese eş zamanlı yapılan aramalarda, toplam 300 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.
Jandarma ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarını 7 gün 24 saat aralıksız sürdürüyor.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşları da bu tür suçlarla ilgili duyarlı olmaya ve şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmeye çağırdı.