Gaziantep’te Şehir Hastanesi Acil Servisi’nde iki doktor arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktığı iddia edildi. Doktor Mehmet Murat Oktay’ın meslektaşı Ferhat Arslan’a sıcak su fırlattığı ve kupa ile vurduğu öne sürülen olayda, acil serviste kan izleri görüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü
Edinilen bilgilere göre olay, Gaziantep Şehir Hastanesi Acil Servisi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre doktor Mehmet Murat Oktay ile doktor Ferhat Arslan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle

sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine olay kavgaya dönüştü.
Kavganın vizit tartışması nedeniyle çıktığı iddia edildi
İddiaya göre tartışmanın, Ferhat Arslan’ın sabah vizitine katılmaması nedeniyle başladığı ileri sürüldü. Mehmet Murat Oktay’ın meslektaşına vizite neden katılmadığını sorduğu, ardından elinde bulunan kupadaki sıcak suyu Arslan’ın üzerine doğru fırlattığı iddia edildi.
Yaşanan tartışmanın büyümesiyle Oktay’ın elindeki kupa ile Ferhat Arslan’a vurduğu öne sürüldü. İki doktor arasında yaşanan arbede sırasında acil servis içerisinde kan izlerinin oluştuğu görüldü. Olayın çevrede bulunan hastane personeli ve diğer çalışanların müdahalesiyle sonlandırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı
Kavganın ardından hastanede kısa süreli hareketlilik yaşanırken, olayın tarafları hakkında ilgili birimler tarafından inceleme başlatıldı. İki doktor arasında yaşanan tartışmanın çıkış nedeni ve kavganın nasıl meydana geldiğinin yürütülecek soruşturma kapsamında netlik kazanacağı belirtildi.
Tarafların ifadelerine başvurulacak
Öte yandan olayla ilgili tarafların ifadelerine başvurulacağı ve elde edilecek bilgi ve bulguların soruşturma kapsamında değerlendirileceği öğrenildi. Hastanenin acil servisinde meydana gelen olay, sağlık hizmetinin sunulduğu bir ortamda iki doktorun kavga ettiği iddiası nedeniyle dikkat çekti.