Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

ŞAHİNBEY’DE ZAFERİN COŞKUSU SAHALARA TAŞINDI

Şahinbey Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli spor etkinlikleri düzenledi.

SPOR 31.08.2026 22:53 UMUT KATIRCI 162 okuma Okuma Süresi: 2 dk
ŞAHİNBEY’DE ZAFERİN COŞKUSU SAHALARA TAŞINDI
Paylaş:
N

Şahinbey Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünü sporun birleştirici gücü ile kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında farklı branşlarda düzenlenen müsabakalar, gençlerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. YeşilVadi Millet Bahçesi’nde düzenlenen Dart Turnuvası’nın yanı sıra Akkent Spor Köyü’nde Geleneksel Okçuluk ve Masa Tenisi müsabakaları gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Mangala ve Atletizm branşlarında da yarışmalar düzenlenirken, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

 

HERKESİN SPOR YAPMASINI İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, etkinliklerin temel amacının milli bayramın coşkusunu artırmak ve sporu toplumun her kesimine yaymak olduğunu belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 104 yıldır milletçe aynı heyecanı duymanın gururunu yaşıyoruz. Bu güzel günleri yaşamamız için büyük emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

30 Ağustos’un Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Biz de bugünün önemine istinaden Şahinbey Belediyesi olarak çeşitli spor etkinlikleri düzenledik. Buradaki amacımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı daha iyi duyurmak için farkındalık oluşturmak ve sporu geliştirmek” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE SPOR DESTEĞİ

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla farklı branşlarda desteklerin sürdüğünü belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Gençlerimizi spora teşvik etmek için bisiklet, spor ayakkabısı, eşofman, tişört, forma, basketbol, futbol ve voleybol topu dağıttık, dağıtmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tüm spor dallarında rahatça spor yapabilmesi için spor tesisleri yaparak imkân sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
BAŞKAN ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA 5 BİN KİŞİYE HİZMET VEREN SU YATIRIMINI YERİNDE İNCELEDİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
BAŞKAN ŞAHİN, KARKAMIŞ’TA 5 BİN KİŞİYE HİZMET VEREN SU YATIRIMINI YERİNDE İNCELEDİ
Marka Flower Çiçekçi
WhatsApp
İhbar Hattı