Gaziantep Futbol Kulübü, kendi tesislerinde gerçekleştirdiği birinci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra rotasını Sırbistan'a çevirdi. Kırmızı-siyahlı kafile, bugün Belgrad'a giderek yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına başlayacak.
Teknik Direktör Mirel Rădoi yönetiminde gerçekleştirilecek kampta futbolcular, yoğun antrenman programıyla fiziksel ve taktiksel çalışmalarını sürdürecek. Yaklaşık iki hafta sürecek kampın, takımın sezona hazır hale gelmesi açısından büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.
Yeni Transferler Belgrad'da Takıma Katılacak
Gaziantep FK'nın prensip anlaşmasına vardığı yeni transferlerin de doğrudan Sırbistan kampına katılması bekleniyor. Kırmızı-siyahlı ekibin kamp kadrosunda en az 5 yeni futbolcunun yer alacağı öğrenildi.
Yeni isimlerin kamp sürecinde takım arkadaşlarıyla uyum sağlaması ve Teknik Direktör Mirel Rădoi'nin oyun sistemine adapte olması hedefleniyor.
Hazırlık Maçlarıyla Son Durum Görülecek
Belgrad kampında kondisyon yüklemelerinin yanı sıra hazırlık karşılaşmaları da oynanacak. Teknik heyet, bu maçlarda hem yeni transferleri hem de mevcut kadroyu yakından değerlendirerek Süper Lig öncesi ideal kadroyu şekillendirecek.
Gaziantep FK, Sırbistan kampının ardından Türkiye'ye dönerek 15 Ağustos'ta oynanacak Corendon Alanyaspor maçı öncesindeki son hazırlıklarını tamamlayacak.