Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

GAÜN Hastanesi’nde Hasta Hakları Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi’nde 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla “Hasta Hakları Günü” etkinliği düzenlendi.

SAĞLIK 26.10.2026 15:08 UMUT KATIRCI 144 okuma Okuma Süresi: 1 dk
GAÜN Hastanesi’nde Hasta Hakları Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Paylaş:
N

Etkinlik kapsamında GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oğuzhan Saygılı, hasta hakları birimine başvuran hastalarla görüşerek talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi. Hastaların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alan Başhekim Saygılı, hasta memnuniyetinin artırılması ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Etkinliğin devamında hastanede yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret eden Başhekim Saygılı, hastaların sağlık durumları ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı. Hastalar ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Saygılı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Etkinliğe Hastane Başhekimi Prof. Dr. Oğuzhan Saygılı, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Zengin, Hastane Başmüdürü Mustafa Kalkan, Hastane Müdürü Yılmaz Murat Çaycı, Hastane Müdür Yardımcıları Dilek Kıreker, Hatice Sağ ve Mustafa Kılıç, Hasta Hakları Birimi çalışanları ve Eğitim Birimi çalışanları katıldı.

Hasta haklarına saygı, hasta memnuniyeti ve insan odaklı sağlık hizmeti anlayışının önemine dikkat çekilen etkinlik, hastaların talep ve beklentilerinin doğrudan dinlenmesine imkân sağladı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GAÜN REKTÖRÜ DOĞAN’DAN GTO BAŞKANI YILDIRIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
GAÜN REKTÖRÜ DOĞAN’DAN GTO BAŞKANI YILDIRIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Marka Flower Çiçekçi
WhatsApp
İhbar Hattı