Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

MÜSİAD’dan İhraca Rakamlarına Değerlendirme

Başkan Özdurdu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “2024 yılı araştırmasına göre Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı listesinde Gaziantep’ten 60 firmamızın yer alması, şehrimizin üretim ve ihracattaki gücünü bir kez daha göstermiştir.

30.06.2025 20:14 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
MÜSİAD’dan İhraca Rakamlarına Değerlendirme
Paylaş:
N

Başkan Özdurdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2024 yılı araştırmasına göre Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı listesinde Gaziantep’ten 60 firmamızın yer alması, şehrimizin üretim ve ihracattaki gücünü bir kez daha göstermiştir. Gaziantep, her zaman olduğu gibi girişimciliği, üretim kabiliyeti ve istikrarlı büyümesiyle ülke ekonomisine değer katmaya devam etmektedir.

Bu başarı; sadece firmalarımızın değil, aynı zamanda Gaziantep’in üretim kültürünün, sanayi altyapısının ve çalışkan insan kaynağının bir yansımasıdır. Her bir ihracatçımız, şehrimizin adını dünyaya duyurmakla kalmıyor, ülkemizin kalkınmasına, istihdamına ve ekonomik istikrarına da büyük katkılar sunuyor.

MÜSİAD Gaziantep olarak, üretimi teşvik eden, ihracatçı firmalarımızın önünü açan her türlü çalışmayı desteklemeye ve iş dünyamızın yanında olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. İnanıyorum ki Gaziantep, birlik ve dayanışma içerisinde, önümüzdeki yıllarda ihracatta çok daha büyük başarılara imza atacaktır.

Bu vesileyle, şehrimize ve ülkemize değer katan tüm iş insanlarımıza, sanayicilerimize, ihracatçılarımıza ve emektar çalışanlarımıza teşekkür ediyor; başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SANKO Üniversitesi’nde Endokrin Sempozyumu Düzenlendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SANKO Üniversitesi’nde Endokrin Sempozyumu Düzenlendi
WhatsApp
İhbar Hattı