Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

İslahiye'de bir yandan yıkım bir yandan inşaat sürüyor

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir yandan ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, diğer yandan da TOKİ’nin yaptığı konutların inşaatı sürüyor.

25.06.2023 10:42 Sistem Yöneticisi 0 okuma Okuma Süresi: 1 dk
İslahiye'de bir yandan yıkım bir yandan inşaat sürüyor
Paylaş:
N

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir yandan ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, diğer yandan da TOKİ'nin yaptığı konutların inşaatı sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden en çok etkilenen bölgelerden olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir yandan ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, diğer yandan da TOKİ tarafından yapılan konutların inşaatı sürüyor. İlçede TOKİ tarafından yapımı hızla süren 399 daireden oluşan 17 bloğun kaba inşaatının ise bayramdan tamamlanması planlanıyor.

TOKİ saha operatör sorumlusu Sezer Onur, şu an 17 blok 399 daireden oluşan inşaatımız sürüyor. Bayramdan sonra kaba inşaatımız bitecek. En kısa sürede ise konutları depremzede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu binalar depreme dayanıklı radye temel üzerinde inşa ediliyor” diye konuştu.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gaziantep’te Tıp Mucizesi: 8,5 Kiloluk Böbrek Yarım Saatte Alındı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep’te Tıp Mucizesi: 8,5 Kiloluk Böbrek Yarım Saatte Alındı
WhatsApp
İhbar Hattı