Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep Valisi kızların saçını ördü

Vali Kemal Çeber’in "Kız babası olmak bambaşka bir duyguymuş" dediği anlamlı etkinlikte, protokol üyeleri ve babalar minik kızların taleplerine göre saç örerek hem stres attılar hem de gönülleri fethettiler.

20.01.2026 20:42 Sistem Yöneticisi 0 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Gaziantep Valisi kızların saçını ördü
Paylaş:
N

Baba-kız arasındaki ilişkiyi güçlendirmek amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasında düzenlenen etkinlikte, çocuk hakları komitesindeki kız çocukları ile şehit çocukları ve koruma altında olan 30 kız çocuğunun saçları babaları ve protokol üyeleri tarafından örüldü. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2 erkek çocuğunun olduğunu, kız babası olmanın duygusunu yaşamak için projeye katıldığını söyledi.

 

Gaziantep Valisi kızların saçını ördü

Çocukların daha da iyi yetişebilmesi için çabaladıklarını aktaran Çeber, şöyle konuştu: "Bugün babalar ve kızları var ama onun dışında devletimize emanet ve bizim korumamız altında olan kızlarımız da var. Şehit ailelerimizin kızları da burada. Ben de Azra diye bir kızımızın saçını ördüm. O da biraz nazlı çıktı, 'Ben öyle kalın ve tek örgü istemiyorum, minik minik öreceksin ve çok öreceksin' dedi. Elimden geldiği kadar hocamın eşliğinde yapmaya çalıştım ve çok keyif aldım. Onların yüzündeki tek bir gülücük saatler harcamanıza, tüm mesainizi vermenize, bütün stresinizi atmanıza ve dünyayı size daha güzel bir yer olarak göstermeye yetiyor. Evlatlarımızın tek bir gülücüğü için her şeyi yapmaya değer. Ben bugün kız çocuklarını biraz daha yakından tanıdım."

Programa, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan ve protokol üyeleri katıldı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SON DAKiKA: Gaziantep'i yasa boğan olay Aracında vurulmuş olarak bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON DAKiKA: Gaziantep'i yasa boğan olay Aracında vurulmuş olarak bulundu
WhatsApp
İhbar Hattı