Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep’te kritik saatler: Bakan Murat Kurum bugün geliyor

Gaziantep, 20 Şubat Cuma günü önemli bir programa ev sahipliği yapacak.

20.02.2026 10:40 Sistem Yöneticisi 2 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep’te kritik saatler: Bakan Murat Kurum bugün geliyor
Paylaş:
N

Murat Kurum, Gaziantep’te düzenlenecek kura çekimi ve iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gaziantep’te “Ev Sahibi Türkiye” Kura Çekimi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Ev Sahibi Türkiye” kura çekimi saat 14.00’te Kamil Ocak Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Program kapsamında hak sahipleri noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek. Kura çekimine çok sayıda vatandaşın katılım göstermesi bekleniyor.

Gaziantep Nurdağı’nda “İlk Evim İlk İftarım” Programı
Bakan Kurum, günün ikinci bölümünde ise Nurdağı ilçesinde düzenlenecek “İlk Evim İlk İftarım” programına katılacak. Saat 18.24’te başlayacak iftar organizasyonunda vatandaşlarla buluşulması planlanıyor.

Gaziantep’te gerçekleştirilecek iki ayrı programın, hem konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar hem de bölge halkı açısından büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Yatırımcı Alarmda: Altında Yeni Zirve Sinyali
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yatırımcı Alarmda: Altında Yeni Zirve Sinyali
WhatsApp
İhbar Hattı