Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep’te elektrik kesintileri için tedbirler alındı

Gaziantep Valiliğinde, Vali Kemal Çeber başkanlığında ildeki elektrik dağıtım yatırımlarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

12.02.2026 19:14 Sistem Yöneticisi 32 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep’te elektrik kesintileri için tedbirler alındı
Paylaş:
N

Valilikte düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı İlker Eker, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, TEİAŞ 12. Bölge Müdürü Abdullah İnanç, ENERJİSA Toroslar EDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Refik Bolat ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Teoman Erşan katıldı.

Toplantıda, Gaziantep genelinde devam eden ve planlanan elektrik dağıtım yatırımları ele alınırken, özellikle elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için alınabilecek ek tedbirler masaya yatırıldı. İlgili kurumlar arasında koordinasyonun artırılması ve saha çalışmalarının daha etkin yürütülmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Gaziantep’te elektrik kesintileri için tedbirler alındı
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Özgür Özel Gaziantep'e Geliyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Özgür Özel Gaziantep'e Geliyor
WhatsApp
İhbar Hattı