Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep FK'da Mehmet Taşdelen'den sert açıklama

Gaziantep FK’da ‘Borç’ ve “alacak” İddialarına Mehmet Taşdelen’den sert bir yalanlama açıklaması geldi. Taşdelen söz konusu açıklamayı bir gazetede yer alan alacak-verecek haberi üzerine yaptı.

10.03.2026 22:45 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep FK'da Mehmet Taşdelen'den sert açıklama
Paylaş:
N

Gaziantep FK’da borç krizi iddialarının yer aldığı bir gazete haberine, iş insanı ve Gaziantep FK Başkan Yardımcısı Mehmet Taşdelen sert bir açıklamayla yanıt verdi. Taşdelen, söz konusu haberde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, kamuoyuna yansıyan bilgilerin tamamen yalan ve asılsız olduğunu söyledi.

Gaziantepli kimliği ve Gaziantep FK sevgisinin herkes tarafından bilindiğini ifade eden Taşdelen, kulüple arasında herhangi bir alacak-verecek meselesi bulunmadığını vurguladı.

Taşdelen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu haberler tamamen yalan haberdir. Ben bir Gaziantepliyim ve Gaziantep FK aşığı bir insanım. Kulübümüzle alacak verecek meselesi söz konusu değildir. Takımımıza desteğimiz her zaman devam etmektedir ve edecektir. 2 değil, 10 milyon dolar da olsa Gaziantep’in canı sağ olsun.”
Bazı çevrelerin kendi adını kullanarak kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını dile getiren Taşdelen, bu tür girişimlerin Gaziantep FK camiasına zarar verdiğini söyledi.
“Bu yalan yanlış yazılanların tarafı değilim ve olmayacağım. Birileri benim ismimi kullanarak bu haberleri yaptırıyor. Ben Mehmet Taşdelen olarak sonuna kadar camiamızın arkasındayım. Takıma destek olduk, olmaya da devam edeceğim. Kimi ne ilgilendirir. Herkes haddini bilsin.”

Gaziantep FK camiasına birlik çağrısı da yapan Taşdelen, kulübe destek olmaya devam edeceklerini belirterek spekülatif haberlerle kulüp üzerinden algı oluşturulmasına karşı olduklarını ifade etti.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SANKO Üniversitesi’nde Endokrin Sempozyumu Düzenlendi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SANKO Üniversitesi’nde Endokrin Sempozyumu Düzenlendi
WhatsApp
İhbar Hattı