Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

ASCE GYO Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başladı

ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar hep kendimiz için çalıştık ama bugünden sonra 1.300,000’i aşan ortağımız ile el ele çalışacağız” dedi.

03.08.2023 12:48 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 2 dk
ASCE GYO Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başladı
Paylaş:
N

ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar hep kendimiz için çalıştık ama bugünden sonra 1.300,000’i aşan ortağımız ile el ele çalışacağız” dedi.

 

Konukoğlu, Borsa İstanbul’da ASCE GYO’nun işlem görmeye başlamasının ardından A Para ve Bloomberg HT canlı yayınlarında şirketin halka arz süreci ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

ASCE GYO’nun yüzde 25,04’ünün halka açıldığını belirten Konukoğlu, “Halka açılmamızdaki hedefimiz ASCE şirketimizi daha da kurumsallaşırken, yeni bir vizyonla yatırımlarımızı Türkiye geneline yayarak daha fazla büyümektir” ifadelerini kullandı.

 

Şirketi halka açarak uzun yıllar yaşatmayı amaçladıklarını dile getiren Konukoğlu, şöyle devam etti:

 

“Şirketler halka açılırsa uzun soluklu yaşayabilir. Aksi takdirde çocuklar, torunlar belirli noktaya gelince şirketler dağılıyor ama halka açık şirketler yüz yıllarca yaşıyor. Bu yurtdışında böyle. İstiyoruz ki şirketleri halkı açıp tamamen profesyoneller ile yönetelim ama işin başında olalım. Profesyonelleşip kurumsallaşmak şarttır.

 

Halka arzdan elde edilen geliri tamamen yatırım ve arsa alımlarında kullanacağız. Şirketimizin herhangi borcu yok. Toplam varlığımız içinde yüzde 3 dolayında borcumuz var, o da şahsıma borçtur. Başka kimseye borcumuz yok.

 

Başakşehir’de 107,369 metrekare arsamızda yaklaşık 190,000 metrekare toplam inşaat alanına sahip önemli projemize önümüzdeki yıl içinde başlamayı planlıyoruz.  Gaziantep’te ise 180 villa ile 16 villa ve 138 lüks konuttan oluşan iki projemizin ruhsat işlemlerine başlanmış olup, en kısa sürede inşaatına başlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca, Ankara’da da tamamlanmak üzere olan konut ve ticari alana sahip önemli projemiz var. Türkiye’nin ihtiyacı bulunan nitelikli ve kaliteli konutlar inşa ederek şirketimizi büyütmeyi hedefliyoruz.”

 

Halka arz gelirlerimizi bu proje yatırımlarında değerlendireceklerini anlatan Konukoğlu, “Bireysel ve kurumsal bütün yatırımcılarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gaziantep’te Tıp Mucizesi: 8,5 Kiloluk Böbrek Yarım Saatte Alındı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep’te Tıp Mucizesi: 8,5 Kiloluk Böbrek Yarım Saatte Alındı
WhatsApp
İhbar Hattı