Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Gaziantep'te

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Gaziantep'te sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 24.05.2026 17:06 UMUT KATIRCI 114 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Gaziantep'te
Paylaş:
N

Kentte bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Arıkan, iktidar olmaları durumunda yapacaklarından bahsetti.

Güzelliklerin konuşulacağı bir Türkiye inşa etmek istediklerini belirten Arıkan, "Türkiye Kalkınma Planı" hazırladıklarını ve iktidara gelmeleri durumunda Türkiye'nin 81 ilinde yapılacak yatırımların belli olduğunu ifade etti.

Arıkan şöyle konuştu:

"Bunları 5 yıl içinde hayata geçirdiğimizde gayrisafi milli hasılamızı 528 milyar dolar artıracağız. 2,5 milyon gencimize istihdam sağlayacağız ve ülkemizi en gelişmiş ilk 7 ülke ekonomisi arasına sokacağız. Bunların hepsi hazır, geçmişte iktidar olduğumuz dönemlerde de bunu yaptık."

Programda Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Ahmet Necati Ülker de katılımcılara hitap etti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gaziantep'te Kurban Bayram namazı saat kaçta eda edilecek?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep'te Kurban Bayram namazı saat kaçta eda edilecek?
WhatsApp
İhbar Hattı