AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında düzenlenen programa; TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda Türkiye Yüzyılı vizyonu, Gaziantep’te devam eden yatırımlar ve teşkilatın saha çalışmaları değerlendirildi.
Gaziantep’te 381 proje
TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Gaziantep’te 2025 yılı içerisinde yaklaşık 5 milyar liralık ödenek bulunduğunu belirterek, kentteki toplam proje sayısının 381’e, projelerin toplam büyüklüğünün ise 125 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Gaziantep’in üretim, sanayi, ihracat ve istihdam gücüyle Türkiye ekonomisinde önemli bir konumda bulunduğunu ifade eden Güler, şehrin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda daha da güçleneceğini söyledi.

“Kendi gücünün farkına var”
AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünü değerlendiren Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin kendi gücünün ve kapasitesinin farkına vardığını belirtti.
Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmalarını ve savunma sanayisindeki gelişmeleri örnek gösteren Güler, Türkiye’nin artık uluslararası alanda “sözü ve kararı merak edilen bir ülke” haline geldiğini ifade etti.
Güler ayrıca “Terörsüz Türkiye” hedefi, Gazze’de yaşanan insani kriz ve Türkiye’nin bölgesel barış vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gül’den çevre yolu açıklaması
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, kamuoyunda tartışılan Gaziantep Çevre Yolu’nun ücretli olup olmayacağına ilişkin net konuştu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüştüğünü açıklayan Gül, şunları söyledi:
“Nasıl şimdi ücretsiz olarak kullanıyorsak, her zaman ücretsiz olarak kalacak. Halkımızın kullandığı bu yollar yine ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek.”

AK Parti’nin Gaziantep’teki üye sayısı 339 bin 500’e ulaştı
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu da teşkilatın 2026 yılının ilk 8 ayındaki çalışmalarını açıkladı.
Fedaioğlu’nun paylaştığı verilere göre:AK Parti’nin Gaziantep’teki üye sayısı 339 bin 500’e ulaştı. Son bir yılda üye sayısı 35 bin 254 kişi arttı. Kent genelinde 64 bin 337 hane ziyareti gerçekleştirildi. Toplumun farklı kesimleriyle 82 buluşma düzenlendi.
Fedaioğlu, çalışmaların “Sahada güçlü temas, teşkilatta güçlü koordinasyon” anlayışıyla sürdürüleceğini belirtti.
Program, farklı partilerden AK Parti’ye katılan 18 kişiye rozet takılmasının ardından sona erdi.
