Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın acı günü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın amcası Nizamettin Tancan, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine kent protokolünden çok sayıda isim katıldı.

GÜNDEM 08.11.2026 01:51 UMUT KATIRCI 201 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın acı günü!
Paylaş:
N

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın amcası Nizamettin Tancan hayatını kaybetti. Merhum Nizamettin Tancan için Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Tancan, kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın acı günü!

KENT PROTOKOLÜ CENAZE TÖRENİNDE BULUŞTU

Nizamettin Tancan’ın cenaze merasimine MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel ve Oğuzeli Kaymakamı Mikail Ersöz katıldı. Törene ayrıca ilçe başkanları Mehmet Tiryaki, İsmail Güler, Hilmi Özbudak ve Hacı Ayvaz Çiçek de iştirak ederek Tancan ailesinin acısını paylaştı.

 

TAZİYELER OCAKLAR MAHALLESİ’NDE KABUL EDİLECEK

Cenaze töreninin ardından Tancan ailesinin taziyeleri, Oğuzeli ilçesi Ocaklar Mahallesi’nde bulunan Ebubekir Sıddık Taziye Evi’nde kabul edeceği bildirildi. Gaziantep Postası  olarak Merhum Nizamettin Tancan’a Allah’tan rahmet, başta Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
WhatsApp
İhbar Hattı