Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ak Parti'de il başkanı değişti!

AKP Genel Merkezi Giresun İl Başkanlığı'na Hüseyin Alkan'ı, Adana İl Başkanlığı'na ise Mustafa Özkan'ı atadı. Yeni başkanlar ekiplerini oluşturmak için çalışmalara başladı.

GÜNDEM 04.07.2026 22:17 UMUT KATIRCI 147 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ak Parti'de il başkanı değişti!
Paylaş:
N

AKP Giresun İl Başkanlığı’na, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Hüseyin Alkan atandı. AKP Giresun İl Başkanlığı’nda Mete Bahadır Yılmaz’ın 3 Haziran’da görevinden ayrılmasının ardından başlayan atama süreci tamamlandı.

Temayül yoklaması ve AKP Genel Merkezi’nin değerlendirmeleri sonucunda belirlenen üç adaydan biri olan Hüseyin Alkan, il başkanlığı görevine getirildi. Giresunlu iş insanı Hüseyin Alkan, daha önce Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun İl Temsilciliği ve Eğitime Destek Platformu Giresun İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Alkan’ın önümüzdeki günlerde il yönetimini oluşturması ve teşkilat çalışmalarına başlaması bekleniyor.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
04 Temmuz 2026 Gaziantep'te Elektrikler Kesilecek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
04 Temmuz 2026 Gaziantep'te Elektrikler Kesilecek
WhatsApp
İhbar Hattı