Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

SANKO Okulları VEX IQ Robot yarışmasında Türkiye birincisi ve üçüncüsü oldu

SANKO Okulları, VEX IQ Robot Yarışması Türkiye Finallerinde Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü derecelerini kazandı.

04.03.2026 11:09 Sistem Yöneticisi 7 okuma Okuma Süresi: 1 dk
SANKO Okulları VEX IQ Robot yarışmasında Türkiye birincisi ve üçüncüsü oldu
Paylaş:
N

SANKO Okulları, İstanbul İBB Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya, Selim Mete Özcan, Ömer Faruk Kasapbaşı, Deniz Talha Uçar ve Ozan Çörekçioğlu danışman öğretmenleri Fatih Mehmet Günaydın rehberliğimde oluşan Bequickly Takımı ile katıldı.
SANKO Okulları öğrencileri; "VEX IQ Mix and Match" temalı ve Türkiye geneli 80 takımın katıldığı yarışmada, Drive Skills kategorisinde Türkiye birincisi, Team Work kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü oldu.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin Türkiye finallerinde birincilik ve üçüncülük dereceleri kazanmaları ile gurur duyduklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
WhatsApp
İhbar Hattı