Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Vicdansızlar! 4 kişi engelli kıza tecavüz etti

Gaziantep'te sağır ve dilsiz olan genç kız 4 kişinin tecavüzüne uğradı. Bakkala gitmek için evden çıktıktan sonra dönmeyince ailesinin polise başvurması sonucu bulunan kız, annesine 4 kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi.

ASAYİŞ 14.08.2026 13:37 UMUT KATIRCI 127 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Vicdansızlar! 4 kişi engelli kıza tecavüz etti
Paylaş:
N

Şahinbey ilçesinin Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: 23 yaşındaki konuşma ve işitme engelli  S.P. bakkala gitmek için evden çıktığı ancak geri dönmedi. Durumdan endişe eden ailesi çevreden sorduklarında beyaz renkli Renault marka bir araca binerek uzaklaştığını öğrenince durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Şahinbey Emniyet Müdürlüğü ekipleri genç kızı saatler sonra Vatan Mahallesi Mehmet Gezelge Caddesi üzerinde buldu. Genç kız; annesine evden çıktıktan sonra daha önce tanımadığı bir erkek şahıs tarafından zorla beyaz renkli bir araca bindirildiğini daha sonra yanlarına tanımadığı 3 erkek şahsın daha araca bindiği ve bilmediği yere götürüp kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin boyacı M.Ş.E, (25), tesisatçı M.T. (27), berber S.B. (28) ile berberin kalfası F.R. (17) olduğu belirlendi. Şüpheliler polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Bu arada olayı duyarak mahalle karakolunun önüne gelen vatandaşlar şüphelilerin yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını istedi. 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
“Stratejik Hayat: Daha Çok Konuşmak Değil, Daha Doğru Düşünmek İçin…”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
“Stratejik Hayat: Daha Çok Konuşmak Değil, Daha Doğru Düşünmek İçin…”
Marka Flower Çiçekçi
WhatsApp
İhbar Hattı