Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Gaziantep'te yollarda dilencilik yapanlara dron destekli zabıta denetimi

Gaziantep'te dilencilik-satıcılık yaparak vatandaşları rahatsız eden, dini duyguları istismar eden ve trafikte tehlike oluşturan şahıslara yönelik zabıta ekiplerince dron destekli denetim yapıldı. Denetimlerde çok sayıda şahsa cezai işlem uygulandı.

ASAYİŞ 19.10.2026 18:22 UMUT KATIRCI 159 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Gaziantep'te yollarda dilencilik yapanlara dron destekli zabıta denetimi
Paylaş:
N

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kavşaklar, yollar ve bazı işletmelerin önünde ısrarlı dilencilik-satıcılık yaparak vatandaşları rahatsız eden, trafikte tehlike oluşturan ve dini duyguları istismar eden şahıslara yönelik çalışma yaptı. Dron destekli çalışmalar çerçevesinde çok sayıda şüpheli tespit edilip yakalanarak haklarında cezai işlem uygulandı.
Zabıta Daire Başkanlığı'ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Dilencilik ve duygu istismarına yönelik denetimlerimizi dron desteğiyle sürdürüyoruz. Yardımlarınızı güvenilir kuruluşlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırınız" ifadeleri kullanıldı.
Kentte benzer denetimlerin devam edeceği vurgulandı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: iha
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GAZİANTEP’İN LEZZET HAZİNESİ BÜYÜYOR: COĞRAFİ İŞARET 112’YE ULAŞTI
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
GAZİANTEP’İN LEZZET HAZİNESİ BÜYÜYOR: COĞRAFİ İŞARET 112’YE ULAŞTI
Marka Flower Çiçekçi
WhatsApp
İhbar Hattı