Çok sayıda merminin isabet ettiği olayda can kaybı yaşanmazken, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Meclis Üyesi İbrahim İdikurt'un kırsal mahallede bulunan evine sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre saldırı, Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükyenice Mahallesi'nde gerçekleşti.
İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, evin raylı bahçe kapısını aralayarak silahla peş peşe ateş açtı.
Silahlı saldırı anı, evin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde saldırganların eve ateş açtıktan sonra bölgeden uzaklaştıkları görüldü.
EVDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI
Açılan ateş sonucu evin çeşitli noktalarına çok sayıda mermi isabet etti.
Olay sırasında evde bulunan İbrahim İdikurt ve ailesi büyük korku yaşadı. Evde bulunan 7'si çocuk toplam 9 kişinin silah sesleriyle uyandığı, bahçede bulunan çocukların da panikle güvenli bölgeye alındığı öğrenildi.
Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı.
JANDARMA 3 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen Mehmet Nuri G., Muzaffer G. ile bir şüpheliyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Silahlı saldırının nedeni henüz netlik kazanmazken, jandarma ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmasını sürdürüyor.